>

Open/Close Menu
... search
VREI O OFERTA DE PRET? CERE ACUM OFERTA TA!
SUNA-NE ACUM LA: 0758 29 29 29

Aceasta parte a lucrarii de fata trateaza probleme legate de proiectarea, executia, exploatarea si intretinerea armaturilor. Lucrarea este conceputa astfel, incat, intr-o succesiune concisa de date, sa puna la dispozitia proiectantului, sau celui care foloseste in final armaturile, datele cele mai importante pentru informarea si cunoasterea problemelor legate de armaturi.

Sunt prezentate cele mai noi si mai moderne solutii de proiectare de armaturi si tendintele actuale de conceptie in acest domeniu. Sunt de asemenea descrise pe larg metodele moderne de realizare a suprafetelor de etansare, ca cele prin rulare si sudare.

Armaturile reprezinta dispozitivele montate pe o conducta sau pe instalatii similare, destinate transportului, depozitarii sau distribuirii de fluide. In consecinta ele sunt elemente de conducta, care pentru inchiderea, transportul sau reglarea caracteristicilor fluidului respectiv isi modifica sectiunea de trecere; se mai numesc robinete.

Prin modificarea sectiunii de trecere, efectele principale obtinute de armaturi sunt de inchidere, distributie, reglare, siguranta, retinere etc.

Conditiile functionale caracteristice fiecarui efect urmarit au determinat forme si tipuri specifice pentru organele principale ale armaturilor, astfel incat acestea nu pot fi schimbate intre ele pentru obtinerea aceluiasi efect.

Adaugă un comentariu:

*

Emailul tău nu va fi afișat public.

© 2019 ROBINETE.EU